Hírek - Agárdi Popstrand
 
Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!
 
Interticket.jpg
 
Ticketportal.jpg

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt, az Agárdi Popstrand honlapján.

Tisztelt közönségünk, barátaink!

Öröm, boldogság és kíméletlenül szuper szórakozás helyett, szombaton ismét sötétség lepi el az Agárdi Popstrand környékét. Az időjárási előrejelzések szerint, szombat este rendkívül viharos és csapadékos idő várható Agárdon. A jelentős számú kíváncsian aggódó telefonhívás is jelzi, az érdeklődők bizonytalanságát. Ezért veszélyeztetve látjuk, a közönségünk biztonságát és zavartalan szórakozását. A művészeti produkciók előadási feltételeit sem lehet garantálni, a várhatóan szélsőséges vis maior időjárás miatt. Ezért elmarad augusztus 19-én az Agárdi Popstrandon, az Irigy Hónaljmirigy, Zoltán Erika, Krisz Rudolf rendezvény. Az előreváltott belépőjegyek, a vásárlás helyszínén válthatók vissza.

Remélem, hogy télen az Agárdi Popstrand Jégpályán, majd 2018 nyarán, ismét találkozunk!

Üdvözlettel:TurbinaAz „első” 40 év ünnepi rendezvénysorozata lassan véget ér… Felépítettem szinte a semmiből a rendezvényközpontot és most már tudom, hogy kulturális és közösségi értéket hoztam létre! Nagyon büszke vagyok arra, hogy a téli és nyári rendezvényeinken, sok százezer olyan jóembernek szereztem felejthetetlen emlékeket és élményeket, akik ÉLETKORTÓL függetlenül elfogadták és értékelték a szakmai, valamint környezet szerető értékrendemet! A közönség szeretete, folyamatos érdeklődése és pozitív reagálása, bőven pótolt egy hiányt: „hivatalos” kézfogást sem kaptam, a 4 évtizedes folyamatos tevékenységemért!Kedves 3 generációs Popstrand Közönség!

Örülök, 1977-től „folyamatosan találkozom” az igényességetekkel és a normális értékrendetekkel, valamint annak is, hogy kedvelitek a téli és nyári rendezvényeinket! Köszönöm a folyamatos érdeklődéseteket, hűségeteket és jelenléteteket! Igen, NAGYON TALÁLKOZTUNK!, az évtizedes közös élményeink és emlékeink felejthetetlenek! Köszönöm, hogy együtt ünnepelhetjük meg, az Agárdi Popstrand 40. születésnapját!
Apu 1977-2009.png

Folyamatos küzdelemre volt szükség, az Agárdi Popstrand fennmaradása és sikeres működése érdekében! A két kezemmel építettem fel - szinte a semmiből -, az országosan „popstrandként” megismert és megkedvelt rendezvény központot. A céltudatos FAÜLTETÉSEK és a folyamatos parkosítás, csak külsőségekben tudták pótolni, a legrégebben működő vidéki szabadtéri színpad működési feltételeinek hiányát. 39 év alatt, összesen kb. 15 millió forint fejlesztési támogatásban részesültem…
1977 2.png
 
Nyáron gyönyörű gyepszőnyeges környezet vár!
(Este a Popstrand nézőtere, nappal Napsugár Strand)
Popstrand part.png


AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA03.
17
2017
GRATULÁLUNK FRENREISZ KÁROLYNAK!
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2017.03.17. 12:32 )


Szevasz, Haver! Drága Kari!

Veled kezdődött a több mint 40 éves popzenei „pályafutásom”, amikor a „kapcsolataid vízszintes építése” közben, megzavartalak… (A legendás Kertészeti Egyetem Klubjában léptetek fel a Bergendy együttessel és a „kölyök” vitte Neked a szerződést.) Soha nem felejtem el az első LGT koncert élményét a Budai Parkszínpadon, majd a szintén felejthetetlen LGT és SKORPIÓ koncerteket a Kertészeti Egyetem Klubjában, ahol mindig izzott a levegő. A legrégebbi és az egyik legkorrektebb partnerem vagy!!! A Popstrand koncerteket évtizedek óta Te hangosítod és egyben erősíted a jól ismert véleményemet: a hosszú távúság Érték! Ezúton is gratulálok Neked, a nagyon megérdemelt Kossuth díjhoz! Már várom a 40 éves Agárdi Popstrand ünnepi koncertjeit, ahol ismét Te fogod biztosítani, a megszokottan kiváló minőségű hangosítást, amelyet mindig elvár és értékel, - magamat is beleértve -, az igényes közönség.

Ölel: Turbina

Frenreisz-Turbina.jpg Frenreisz-Turbina 2.jpg


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


03.
17
2017
II. Székesfehérvári Székely Bál
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2017.03.17. 12:25 )


Köszönöm és gratulálok Juhász Lászlónak, a Válasz Független Civilek Fehérvárért Egyesület elnökének hogy megszervezte, valamint dr. Cser-Palkovics András polgármester úrnak hogy támogatta, a lelkünket erősítő és csodálatos hangulatú II. Székesfehérvári Székely bált. Megtisztelve éreztem magam, hogy az Agárdi Popstrand platina támogatóként vehetett részt a rendezvényen. Minden nemzetben gondolkodó magyar embernek javaslom, hogy 2018-ban vegyen részt a bálon és támogassa a nagyszerű rendezvényt.


                    Turbina

Székelybal 2.jpg

Székelybal.png


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


03.
17
2017
A Popstrand csoda... Röviden, a működési feltételek nélküli, küzdelmes történésekről.
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2017.03.17. 12:22 )


1977-ben agárdiak kerestek meg, a Kertészeti Egyetem – legendás, óriás - Klubjában. Kérték, hogy „csináljak” valamit, mivel nincs semmilyen program, a kiemelt üdülőközpontban…

Kitaláltam és 90 %-ban saját erőből felépítettem - Agárdi Popstrand néven - a Velencei-tó, azóta is egyetlen, folyamatosan működő szabadtéri színpadát és téli sport központját. Nem volt vizem, kalapácsom, székem, telefonom, természeti környezetem, de még egy magnóm sem…, viszont a rendelkezésemre állt, egy lepukkadt kubikus műhely, valamint 1db nyárfa...(Ez az "örökölt" fa, 1999. június 22-én kidőlt a viharban.)

Azóta a normális és igényes közönségünk ragaszkodásának és hűségének, valamint egy minimális állami támogatásnak is köszönhetően, már van téli vizem, nyilvános wc, öltöző, melegedő, gyönyörű természeti környezet és van székem és kalapácsom is… 1977-től, elérhető áron tettük lehetővé egy szép vízparti gyepszőnyeges környezetben, az igényes szórakozást, kikapcsolódást, az egészséges életmódot, valamint a családok kellemes együttlétét.

Olyan programokat szerveztünk, amelyek ténylegesen felkeltették a 3 generációs - az életkor nálunk soha nem számít! – és rendkívül igényes közönségünk érdeklődését.

Viszont sajnálatos örökség és állapot a Velencei-tó Üdülőközpontban, hogy az egyetlen – több évtizedes elismert múlttal rendelkező és folyamatosan működő – rendezvényközpontnak, egy kényszervállalkozó életműveként, 90 %-ban saját erőből és kb. 15 millió Ft Széchenyi Terv segítségével kellett felépülnie, szinte a semmiből.

Az összes rezsi és egyéb üzemeltetési költséget, évről évre a jegybevételből és saját forrásból kell kigazdálkodnunk. Gárdony Önkormányzata biztosítja a rendezvény területet. Balog Zoltán miniszter úr tízmillió Ft-os rendkívüli támogatása lehetővé tette, hogy csőd helyett, megünnepelhetjük a 40. születésnapunkat!! Köszönjük!!!

Minden évben hátrányban voltunk és vagyunk azokkal a rendezőszervekkel és szabadtéri színpadokkal szemben, amelyek:

- Évtizedekkel ezelőtt több százmillió forint állami vagy önkormányzati beruházással épültek fel, majd felújították azokat. /Pl. Siófok 200, Tata 500, Eger 380, Margitszigeti 720 és Debrecen szabadtéri színpada 300 millió Ft támogatásban részesült, néhány évvel ezelőtt./

- Önkormányzati vagy alapítványi forrásból, minden évben több tízmillió forint általános működési és rezsiköltség támogatással rendelkeznek, valamint pályázati támogatásokat is nyernek.

Februárban további döbbenetes videó írott dokumentumokkal fogom folytatni, az Agárdi Popstrand történetét, a Popstrand csodát!

Turbina


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


Oldal:       >>  
NKA

nka.png

Youtube Menü