Hírek - Agárdi Popstrand
 
Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!
 
Interticket.jpg
 
Ticketportal.jpg
Partnereink

Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

 
NKA

nka.png

Youtube Menü
A G Á R D I - P O P S T R A N D - J É G P Á L Y A - I N F O R M Á C I Ó

Apsj.jpg

2017. január 19-én 8 órakor, -7 C fok a hőmérséklet Agárdon. Az Agárdi Popstrand Jégpálya tükörjegének a vastagsága 20 cm. Gyönyörűen süt a nap és szélcsend van.

A természetes tavakon, a biztonságos korcsolyázáshoz minimum 10-12 cm jégvastagság szükséges!

14-ÉN SZOMBATON LEZÁRTUK A JÉGPÁLYÁT. ENNEK KÖSZÖNHETŐEN, A KORCSOLYÁK NEM RONTOTTÁK TOVÁBB, A LATYAKOS JÉGFELÜLET MINŐSÉGÉT.15-ÉN VASÁRNAP, BIZTONSÁGOS VASTAGSÁGÚ JÉG ÉS SIMA JÉGFELÜLET VÁRTA AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT, valamint a SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETET KEDVELŐ CSALÁDOKAT és BARÁTI TÁRSASÁGOKAT - EZREKET - AGÁRDON, MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JÉGPÁLYÁJÁN!

19-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN IS IPARI SZIVATTYÚVAL ÁRASZTUNK A JÉGPÁLYÁN, A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGŰ JÉG ÉRDEKÉBEN! A belépés díjtalan. Hétvégén fűtött nyilvános wc, melegedő, fakutya és korcsolya kölcsönző várja a vendégeinket a „természet jégpályáján”.

Az Agárdi Popstrand, 40 éve kedvenc élmény helyszíne, a fiatalos gondolkodású és életvitelű embereknek! A POPSTRAND az a hely, ahol az életkor soha nem számít…

Jó, ha tudjátok!

A korábbi évekhez hasonlóan, mindig léceket és deszkákat helyezünk el, a jégpálya jéglejáró stégén. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön a felelőtlenséggel a baj...! Január 7-én, 8-án, 14-én és 15-én tízezrek fogadták el a meghívásunkat és csodálatos jelzőkkel köszönték meg, az önként vállalt és felelős gondolkodással végzett tevékenységünket. KÜLÖN KÖSZÖNJÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS A FÉNYKÉPES MEGJELENÉSEKET! Most leírom, hogy a szabad partszakasz, valamint a parkolók üzemeltetője, mit írt ki a vízparton folyamatosan elhelyezett táblákra:"Jégre menni tilos! Kijelölt korcsolyapálya, az agárdi Napsugár Strand Popstrand részénél!" Mindenki kerülje el a rianásokat, a madarak által kifürdött területeket és a nádasok környékét!!!


Az Agárdi Popstrand hűséges és igényes Közönségének és Mindenkinek, 2017-ben sok velencei-tavi örömöt, kellemes agárdi szórakozást és egészséges életmódot kívánunk!

Turbina és a Popstrand Csapata


Agárdi Popstrand Jégpálya 1991. videórészlet:

- 1991. január, napfényes téli életkép,
   Magyarország legnagyobb jégpályáján.

- A Republic együttes legelső fellépése.
- Szikora Róbert és az I. Emelet együttes (korábbi
   időpontban óriáskígyóban korcsolyáztak,
   vetélkedtek és dedikáltak a jégen).

- Ahol és amikor az életkor nem számít…


Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt, az Agárdi Popstrand honlapján.

Popstrand part.png
Nyáron gyönyörű gyepszőnyeges környezet vár!
(Este a Popstrand nézőtere, nappal Napsugár Strand)


12.
24
2016
TURBÓK JÁNOS KARÁCSONYI ÜDVÖZLETE
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2016.12.24. 19:14 )


Szeretetben, jóságban és bőségben éltelő, áldott Karácsonyt kívánok minden családtagomnak, barátomnak, ismerősömnek, az Agárdi Popstrand igényes és hűséges közönségének, valamint azoknak is, akiknek sajnos, még nem vagyok Fb. ismerőse.

Szeretettel: Turbina/ APS 40.

Amikor viszed haza a karácsonyfádat és a magadénak érzed, amikor készülsz és ráhangolódsz a szeretetre, amikor várod a Karácsonyt és már minden a szeretetről és az áldott jóságról szól, amikor meghatódva gondolsz azokra akik nincsenek már veled, de a lelkedben ott vannak örökre...
 


Amikor viszed haza a karácsonyfádat és a magadénak érzed, amikor készülsz és ráhangolódsz a szeretetre, amikor várod a Karácsonyt és már minden a szeretetről és az áldott jóságról szól, amikor meghatódva gondolsz azokra akik nincsenek már veled, de a lelkedben ott vannak örökre...


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


08.
21
2016
KÖSZÖNÖM A SZÜLETÉSNAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2016.08.21. 19:08 )


3 napja köszönettel válaszolok, vagy az örömömet jelzem, a több mint 1000!!! tisztelőm és jóakaróm nyilvánosan és „titkos” üzenet formájában elküldött jókívánságaira. Most tisztelettel megköszönöm, - még mielőtt mindenkinek válaszolok -, hogy szeretettel gondoltatok rám a születésnapomon! Köszönöm a sok kedves szót, az őszinte jókívánságokat és a jóleső gesztusotokat! Annak ellenére tiszteltetek meg, hogy csak a közeljövőben fogjátok megismerni az Agárdi Popstrand honlapján és Facebook oldalán, - rövid információk és dokumentum fotók segítségével -, a működési feltételek nélkül megvívott 39 éves küzdelmemet, a Popstrand fennmaradásáért és sikeres működéséért!

Turbina


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


07.
25
2016
Omega Agárdi Popstrand
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2016.07.25. 17:54 )


55 év = OMEGA / 40. évad = AGÁRDI POPSTRAND
A sikeres és felejthetetlen koncertek is bizonyítják, hogy az ÉRTÉKES MEGMARAD! Köszönjük a közönségünk nevében is, a bepótolhatatlan agárdi OMEGA koncertet, amely nagy zenei és látvány élmény volt!

Turbina

20160723_191851[1].png
13619904_1368041969879863_4245882828925958278_n.jpg 


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


Oldal:       >>  
PROGRAMPLAKÁT 2016.

 
 
Következő programok