Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Popstrand közlemény, a szombaton félbeszakadt R-Go koncertről

2019.07.29. 21:10  |  Hírek  |   
  Nincs

A vihar által elmosott, majd félbeszakadt koncert ügyében, nagy odafigyeléssel tájékozódtam. Ma több alkalommal beszéltem a Robival, valamint a hasonló ügyekben illetékes és járatos jegyirodákkal. Most leírom, az Agárdi Popstrand hivatalos álláspontját. Köszönöm a jóérzésű emberek megértő hozzáállását és türelmét, viszont elszomorít néhány okoskodó, gonoszkodó és meggondolatlan írás. Ezek az emberek az élet más területén is hasonlóak lehetnek... Pl. már vasárnap reggel 7 órakor!!!, elvárták a Robi reagálását a vis maior történésre, kioktattak időjárás előrejelzési ügyben is, valamint okoskodva számon kérték, hogy miért nem állítottam le a koncertet, a koncert előtt! Szombat este, 19 óra után jelentek meg a Közép-Magyarországot érintő első viharfelhők délen, Baranya megye határában... A Velencei-tó térségében szombat estére, több napon keresztül, 10 % valószínűséggel jósolt kisebb záporokat, az időjárási előrejelzés!!! Nem tettem félre a telefont vasárnap és beszéltem minden telefonálóval... A hivatalos és a napjainkban elfogadott gyakorlat, a következő: Egy koncertet le lehet mondani korábban, ha a koncert időpontjában egyértelműen hideg, szeles és viharos idő várható. Ez szombat estére Agárdra, nem volt jelezve! Hivatalosan vis maior eset történt, amelyről senki nem tehetett! A program 19.30 perckor kezdődött és kb. 22 órakor ért végett. A jelenlegi helyzet szerint, pl. az időpont gondok, a technikai feltételek hiánya, valamint a bereklámozás lehetetlensége miatt, idén sajnos nem rendezhető meg ismét Agárdon, az R-GO koncert. A Robival megbeszéltük, hogy ősszel rendezünk egy rendkívüli R-GO klubbot, amely az Agárdi Popstrandról, a eltelt évtizedek soha nem látott R-GO dokumentumairól, évtizedes R-GO plakátok ajándékozásáról, valamint Rólatok fog szólni! Az R-GO belépőjegy érvényes, egy általad kiválasztott Agárdi Popstrand koncertre: aug. 3., 10.,17., 19., vagy 24- én, a Vastag Csabára. (Hasonló gesztus értékű felajánlást, nem szoktak adni vis maior esetén, a rendezőszervek.) Szép álmokat kívánok!

Szeretettel:Turbina

Alábbiakban Szikora Róbert levele:

Received 2379056112353151

A 42 ÉVES AGÁRDI POPSTRAND KÜZDELMES TÖRTÉNETEI, I. RÉSZ

2019.04.25. 21:03  |  Cikkek,interjúk  |   
  Nincs
A váratlanul bekövetkezett betegség ellenére, Demjén Ferenc és az Agárdi Popstrand - egy reménykedő közös akarattal -, különleges meglepetés koncertet tervezett augusztus 3-án! Bár Rózsi állapota javul és remélhetőleg javulni fog, felelősen kellett döntenünk: nem rendezzük meg, a nagyon várt agárdi koncertet! A kedvelt Agárdi Popstrand szerkesztési elvek alapján,
PIRAMIS ÉVEK koncert: RÉVÉSZ - ZÁVODI, SKORPIÓ, B-52 koncerteket rendezünk augusztus 3-án!

640


Mostanában derült ki, hogy még az agárdi, gárdonyi és velencei lakosok sem ismerik, a 42 éves Agárdi Popstrand Téli és Nyári Rendezvényközpont, „történetét”… Most az alábbiakban, illően bemutatom!

A legnagyobb múlttal - a 43. évadot rendezzük 2019-ben -, rendelkező folyamatosan működő vidéki szabadtéri színpad, Agárdon működik és Agárdi Popstrand néven lett országosan ismert, valamint kedvelt, téli és nyári rendezvény központ. Országos viszonylatban, csak a korábban már "nagyberuházással" felépített, majd 4-5 évvel ezelőtt 720.000.000 Ft állami támogatásból felújított és minden évben százmillió Ft-os nagyságrendű költségvetési támogatással működtetett, Margitszigeti előzi meg.58669724 10156938489251070 4722047058523979776 O
Az elmúlt 41 évben! - kizárólag a polgári kormányoktól -, összesen kb. 15.000.000 Ft építési/fejlesztési támogatásban, 2018-ban pedig 1 millió Ft program támogatásban részesült, a Velencei-tó szabadtéri színpada... A több tíz ezer fős hűséges és igényes közönsége szerint, a színvonala, a műsor politikája, a szociális érzékenysége és a nemzetben gondolkodása példamutató, követésre méltó és nagyobb támogatást érdemelt volna. A történéseket ismerő közönség véleménye szerint, az Agárdi Szabadtéri Színpad is megérdemelné, a nagy magyarországi szabadtéri színpadokhoz hasonló mértékű, fejlesztési - tehát nem felépítési célú -, támogatást.(Pl. 4-6 évvel ezelőtt, Tata 500 millió, Eger 380 millió, Siófok 200 millió, Debrecen 250 millió forint fejlesztési/felújítási támogatásban részesült.)

1976-ban!!! Magyar István vezetésével, agárdi fiatalok kerestek meg a legendás Kertészeti Egyetem Klubjában és megkértek, hogy "csináljak" valamit a Velencei-tónál! Elmondták, hogy az akkor még kiemeltnek „megtisztelt” és 130-140 milliárd forintból felfejlesztett üdülőközpontban, NEM TÖRTÉNT SEMMILYEN KULTURÁLIS CÉLÚ BERUHÁZÁS és NEM HOZTAK LÉTRE KÖZÖSSÉGI TEREKET! Elkeseredetten közölték, hogy helyszín, intézmény és a személyi feltételek hiányában, TELJES MÉRTÉKBEN programtalan az üdülőkörzet térsége...
Tehát megkezdte működését Agárdi Popstrand néven, a Velencei-tó szabadtéri színpada! 1977-ben összeláncolt szemétszállító pótkocsikon adtak nagysikerű koncerteket a legnevesebb magyar zenekarok - pl. Omega, Piramis, LGT, Generál, - annak ellenére, hogy teljes mértékben hiányoztak a feltételek. /Az áramellátás hiányosságai miatt rendszeresek voltak az áramszünetek, a zenekari öltöző egy "szagos" kubikus műhelyben volt, hiányoztak a szükséges kiszolgáló helyiségek, a WC-k, valamint az asztalok, székek, eszközök és a telefon is. / Az áram kérdés még napjainkban is megoldatlan, ezért a biztonság kedvéért, aggregátort kell bérelnünk. (520 méter távolságból érkezik az áram, mivel "nem voltunk betervezve"...)

1979-ben kitaláltam és létrehoztam Magyarország legnagyobb jégpályáját annak érdekében, hogy a családok Magyarországon is élvezhessék a tél örömeit. 1 db ülőkés WC állt a sok ezer vendég rendelkezésére a kubikus műhelyben, ahova kukában hordtuk a vizet és közben megfagytunk!
29683636 169136293743747 5237009933624269894 N
Ráadásul mindenki bennünket támadott, az áldatlan állapotok és körülmények miatt… (2001-ben, lefektettem 130 m hosszúságban és 1.1 méter mélységben, a téliesített vízvezetéket, majd egy kijáratból kialakítottam, a napjainkban is nagy örömmel kihasznált, téli/nyári nyilvános WC-t. (2001. november 17-től télen is van víz, a Popstrandon!!! Jelenleg is ez az egyetlen télen is működő vízvezeték, vízparti közterületen!!)

Túlságosan kedvelt rendezvény helyszín lett az Agárdi Popstrand, ezért a szocialista rendszer üldözött, megfigyelt és többször betiltott, tehát nem számíthattam támogatásra.1979. július 20-án - pénteken - tiltották be az elvtársak, a szombati Omega és a vasárnapi Piramis koncerteket…
1990-től, kb. 30 országos találkozót rendeztem. Pl. 1990-ben az I. Országos Fidesz Tábort, 1996-ban az EFOTT-ot, majd az Egészségügyisek Országos Találkozóját, stb. Akkoriban tanulta a szakmát és kért tőlem nagyon sok segítséget, a Volt Fesztivált később létrehozó Lobenwein Norbert, aki jelenleg is főnöke, az óriás rendezvénynek. 1991-ben az Eddások I. Országos Találkozóján, sátrazó táborozóként találta ki Gerendai Károly, az 1993-ban beindított Diák Szigetet… (Rögtön kapott 34 millió Ft fejlesztési támogatást, az ötletére.) 
Évtizedek óta, gesztus értékű tiszteletjegy támogatásban részesítem a régió kórházainak és a térség szakorvosi rendelőinek a dolgozóit. /Pl. 2018-ban, 2500 db tiszteletjegyet biztosítottam, a Fejér Megyei Szent György Kórház dolgozói részére.
2007-től napjainkig, céltudatosan együttműködök 27 település, Pl. :Gárdony, Újbuda, Érd, Dunaújváros,Törökbálint, Tárnok, Diósd, Kápolnásnyék, Biatorbágy, Pusztaszabolcs, Perkáta, polgármestereivel annak érdekében, hogy az adott települések állandó lakosai, alanyi jogon részesülhessenek 50 % kedvezményben a nagyszabású és színvonalas agárdi koncerteken. A polgármesterek kb. 5000 db tiszteletjegyet kaptak 2018-ban, amelyeket örömmel osztottak szét, a közösségi és közéleti munkát vállaló polgárok, valamint a jól tanuló diákok részére. 

A 2010. évi júniusi és novemberi felajánlásaimnak köszönhetően, augusztus 7-én 440, - az ország minden részéből érkező - derekasan helytálló gátvédő vett részt az Agárdi Popstrand nagyszabású Demjén koncertjén, majd 2011. július 23-án, több mint 300 fő vörös iszap elhárító érezte jól magát, az agárdi R-GO koncerten.
Büszkeséggel tölt el, hogy egyedüli nagyrendezvény helyszínként, Magyarországon – évtizedek óta -, csak az Agárdi Popstrand engedi be a fogyatékos, kerekes székes és világtalan embertársaink 1 fő kísérőit is ingyenesen. Nagyon meglepődtem azon, hogy az agyontámogatott 1 hétvégés fesztiválok nem adnak a kísérőknek, hasonló mértékű kedvezményeket… 

Amikor megkeresnek alapítványok, határon túli magyar településekkel testvérvárosi kapcsolatot ápoló önkormányzatok, vagy önkéntes közösségi munkát vállaló szervezetek, mindig ingyenes belépési lehetőséggel támogatom a jó ügyeket.
2015-ben felvettem a kapcsolatokat az általam is elismert Nemzeti Pedagógus Karral és 500 db tiszteletjegy biztosításával támogattam, a felelős gondolkodású és tárgyilagos, - de sajnálatosan több irányból támadott - tevékenységüket.
A korábbi gesztus értékű felajánlásaim vállalása mellett, Dr, Simicskó István miniszter úr „szelíd” kérésére, 2016-ban és 2017-ben 3500-3500 db tiszteletjegyet ajánlottam fel azzal a céllal, hogy kapjanak gesztus értékű tiszteletjegyeket, a déli határunkat védő honvédeink. Büszkeséggel írom le, hogy a honvédek és a családtagjaik, nagyon elégedetten távoztak az agárdi koncertekről. 
Elvi alapon, 2018-ban is tiszteletjegyekkel támogattam- szintén hivatalos együttműködés keretében -, az Országos Mentőszolgálatot, a Közép-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság - jelenleg „munkanélküli”- gátvédőit, a székely bálokat és még sorolhatnám a nemes ügyeket.

Az Agárdi Popstrand kizárólag annak köszönheti a sikereit és a fennmaradását, hogy az elmúlt 41 évben mindig kitalált valami újat, színvonalas programokat rendezett és NAGYON KIELÉGÍTETTE A NORMÁLIS IGÉNYEKET, VALAMINT A 4 GENERÁCIÓS HŰSÉGES ÉS IGÉNYES KÖZÖNSÉGÉNEK AZ ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIT.

Folytatás következik.

Turbina

POPSTRAND 2019.

2019.04.24. 19:04  |  Hírek  |   
  Nincs

58669724 10156938489251070 4722047058523979776 O

Április 25-én csütörtökön kiteszem az oldalaimra a 43. évad programsorozatának a műsorát és „BEMUTATKOZOM”, az Agárdi Popstrand IV. GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉGÉNEK… Már 2018. november elején megszerveztem, a 43. Agárdi Popstrand évad programsorozatát… Régi, - talán Magyarországon a legrégebbi - „motorosként”, nekem ez volt a „napos oldal”! Talán meglepődtök a tétovázásomon, de meg kellett fontolnom a folytatást. A korábbi évtizedekben - Magyarországon egyedülállóan!!! -, rendkívül hiányos és kedvezőtlen anyagi, valamint műszaki körülmények között, de szintén egyedülálló közönség érdeklődéssel és szeretettel körülvéve, rendeztem meg a nagyszabású rendezvényeket. Viszont most felmerült bennem: Vajon megtudom-e rendezni 2019-ben is, a 4 GENERÁCIÓS HŰSÉGES ÉS IGÉNYES KÖZÖNSÉGÜNK által korábban minden évben/„évtizedben”elvárt magas színvonalon - de anyagi csőd nélkül -, valamint a szintén elvárt csodás természeti környezet biztosításával, a 2 hónapos – tehát nem 1 hétvégés… - RENDEZVÉNYSOROZATOT. (Pl. A balatoni színpadok és egyéb rendezvények 2018-ban 1 MILLIÁRD forint támogatást kaptak, a velencei-tavi Popstrand pedig, 1 MILLIÓ forint „támogatásban” részesült… 2019-ben már nem is pályáztam…)!!! Rendkívül nagy erőt adott nekem hogy „valamiért”, a korábbi évekhez képest is sokkal nagyobb az érdeklődés és a ragaszkodás, az agárdi koncertek iránt! Az „előzetes” plakát már elkészült és holnap elkészítek minden más, információs tájékoztató anyagot. Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket!!!

Turbina

58377289 10156938489836070 6304605815470817280 O

NKA

nka.png

FACEBOOK