Hírek - Agárdi Popstrand
 
Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!
 
Interticket.jpg
 
Ticketportal.jpg
Partnereink

Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

 
Rendezvényhelyszínek Honlapja

Youtube Menü
NKA

nka.png

Szeretettel köszöntünk minden kedves érdeklődőt, az Agárdi Popstrand honlapján.

Popstrand part.png
Nyáron gyönyörű gyepszőnyeges környezet vár!
(Este a Popstrand nézőtere, nappal Napsugár Strand)


05.
24
2016
Sajnálatos okból, a június 25-i rendezvényünk elmarad
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2016.05.24. 11:05 )


Balázs Fecó súlyos betegsége miatt, a június 25-i rendezvényünk elmarad. Köszönjük a megértéseteket!

Mielőbbi felépülést Fecónak!

Az előreváltott jegyek, a vásárlás helyszínén visszaválthatóak.


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


04.
15
2016
JEGYELŐVÉTEL 2016.
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2016.04.15. 13:32 )


Kedves Mindenki!

Az elővételi jegyárusítás(ülő, álló) a mai nappal elindult! A készlet erejéig Early Bird jegyek kaphatóak!

Interticket.jpg 
  Ticketportal.jpg


LÁNY ÉS LEGÉNYBÚCSÚ, VALAMINT NÉVNAPI ÉS SZÜLETÉSNAPI BULIKRA, VIP ASZTALOK FOGLALHATÓK A KONCERTEKEN, A BÜFÉNÉL A RÓZSALUGASBAN, 15-20 FŐ RÉSZÉRE! FOGLALÁS: turbokj@popstrand.


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


02.
14
2016
A POPSTRAND 40. ÉVADA! TÉLI KIÉRTÉKELÉS ÉS A NYÁRI PROGRAM ELŐZETES.
( Kategória: Hírek Írta: Admin - 2016.02.14. 13:37 )


Tájékoztatjuk az aktív és egészséges életmódot folytató, igényes és egész évben érdeklődő, valamint az információinkat rendszeresen „lájkoló” és megosztó, hűséges közönségünket az alábbiakról:

1. Agárdi Popstrand Jégpálya 2016. évi tapasztalatai és követésre méltó történései.

2. A 40. ÉVADUNK !!! PROGRAM ELŐZETESE.

3. 2016-ban is biztosítjuk a 2015-ben bevált szolgáltatásainkat és kedvezményeinket!

1. Biztonságos tükörjég és – „állítólag” – remek rockzene fogadta január 23-án és 24-én a POPSTRANDON azokat a családokat és baráti társaságokat, akik rendszeresen felismerik és követik a kedvező lehetőségeket. 2015-ben sem sikerült pályázati támogatásban részesülnünk a tízezreket boldogító programjainkra, pedig mindig óriási az általános elvárás a megjelentek részéről. Remélem 2016-ban észreveszi valaki, hogy mekkora felelősséggel jár a tevékenységünk…

A pályázatok döntéshozói nem tudják, hogy saját elhatározásból és mindösszesen kb. 2 millió Ft. Széchenyi Terv támogatásból fektettem le

1.1 m mélységben és kb. 140 m hosszúságban a téliesített vízvezetéket és egy kijáratból alakítottam ki az általatok télen és nyáron használt nyilvános wc-t. Teljesen magamra maradtam akkor is, amikor minden évben meg kellett teremtenem a rengeteg egyéb feltételt is, pl. jéglejáró stég, egészségügyi ellátás, biztonsági szolgálat, hangosítás, melegedő, biztonsági felszerelések, jégkarbantartás, stb...

Rossz emlékek: A szombati teljesen hótól mentes tükörjégen, kb.15-20 törés és zúzódásos baleset történt!
Éppen a jéglejáró stégünk mellett jött fel a kövek között a víz.(A veszélyes területeket mindenhol lekerítettük!)

Jó emlékek: Életkortól függetlenül nagyon sok elégedett és boldog ember. Teljesen tisztán hagyott természeti környezet! (99 %-ban megtaláltátok a szemétgyűjtőket!) Egy inkább bizalmatlan világban, példamutató módon ODAFIGYELTÜNK EGYMÁSRA és SEGÍTETTÜNK EGYMÁSNAK! (Nem rohantunk el közömbösen egymás mellett!) Pl. „Rám és a mikrofonomra bízták” az elcsavargott kb. 3 éves Somát, egy Éva nevű hölgy jelezte nekem, hogy 2-300 m távolságban fájdalmai vannak egy földön fekvő hölgynek. (A mentőautó érkezéséig rögvest „megsétáltattam” odafele egy fakutyát.)
Egy középkorú hölgy segítséget kért tőlem, mivel a barátnője nagyon elesett, rosszul lett és le szeretett volna feküdni. Az irodámból csináltunk fűtött elsősegély szobát, majd - a feleségem jelenlétében - lefektettük az ágyamra. Nagyon hálás volt. Sokan hoztak hozzám talált tárgyakat - iratok, telefonok, kulcsok, autókulcs, stb. és mindig mosoly volt a vége….
Külön köszönöm, az Országos Mentőszolgálat, az MTI, az M1 TV, a Fehérvár Médiacentrum,a Fejér Megyei Hírlap, a Velencei-tó online, a Magyar Idők, az Intersport , az Időkép, a Napsugár Strand, valamint Gárdony Önkormányzatának és Rendőrkapitányságának a közreműködését és segítségét!

2. Jogos büszkeséggel tölt el, hogy Magyarországon, a folyamatosan működő szabadtéri színpadok közül a Margitszigeti után, az Agárdi Popstrand néven országosan megismert és megkedvelt óriás színpad rendelkezik a legnagyobb múlttal. Ma egy beszédes napom van, ezért tájékoztatlak Benneteket arról is, hogy a működő szabadtéri színpadok több száz millió Ft. állami és önkormányzati támogatásból épültek fel – pl. a Margitszigetit néhány éve korszerűsítették 720 millió Ft-ból - és egyik sem működik társbérleti viszonyban…1977-től kb. 15 millió Ft fejlesztési támogatásban részesültünk. Valamit jól csinálhatunk, mivel bennünket viszont elsősorban a hűséges közönségünk támogat azzal, hogy részt vesz a téli és nyári nagy rendezvényeinken!!!

3. 2016-ban is biztosítjuk a 2015-ben bevált szolgáltatásainkat és kedvezményeinket!- Jegyelővétel 200 Ft kedvezménnyel.- Ülőhelyek mindössze + 1000 Ft felárral.- Továbbra is 50 % kedvezményt biztosítunk, a velünk együttműködő 27 önkormányzat állandó lakosainak.- Magyarországon egyedüli nagyrendezvény helyszínként, az Agárdi Popstrand továbbra ingyenes belépés biztosításával tiszteli meg, a súlyosan fogyatékos embertársaink + 1 fő kísérőit!!!- Leány és legény búcsúk, valamint névnapi és születésnapi partik a koncertek alatt és a Dance Beach rendezvényeken is. /Előzetes foglalással/- Szállás, - és ezzel strandbelépő jegy - kedvezmények a Park Strand Kempingben.- A korábbi években megkóstoltattuk a közönségünket és most már tudjuk, hogy sikerrel! Többek „határozott” kérésére, minden koncert előtt, 18.30-tól vízparti bogrács partikat rendezünk a koncertek előtt!

Baráti Üdvözlettel: Turbók János és a Popstrand Csapata


Szólj Hozzá!
Nyomtatóbarát változat


Oldal:       >>  
PROGRAMPLAKÁT 2016.

 
 
Következő programok