Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Attis! A Barátaid jó híreket várnak és gyógyulást kívánnak Neked!

2016.02.14. 12:37  |  Admin  |  Hírek  |   
  Nincs
Szeretem az EDDÁT! Pataky Attilával 37 éve azonosulok emberileg, zeneileg, szövegileg és lelkileg.A 178 fős Ifi Park koncerten találkoztunk először, majd 1979. július 7-én, megrendeztem az első Popstrand koncertjüket. 1979-ben a legendás Kertészeti Egyetem Klubjának a Pop Meccs Gáláján, átadtam az „ 1979 felfedezettje „ díjat az Eddának, 1981-ben megrendeztem az első élő tv-s koncertjüket, majd jöttek a felejthetetlen EDDA TÁBOROK, és Popstrand koncertek…

Attis műtétje után, megnéztem az Eddás Facebook oldalakat… Arra voltam kíváncsi, hogy Attisnak -esetleg diszkréten-, gyógyulást kívánnak-e azok is, akik nem szeretik az Eddát, gyűlölik Pataky Attilát, vagy még mindig duzzognak a Slamó miatt, akinek - az eltelt kb. 30 év alatt - bőven lett volna lehetősége arra, hogy megmutassa: Mit tud Attis nélkül… Meglepődtem hogy a fentiek, jókívánságok helyett kivetkőztek az emberi mivoltukból. A modortalan, lelketlen és mocskolódó stílusukkal, belepiszkítottak egy olyan közösségbe, amihez semmi közük. Ezek az Eddát gyűlölők folyamatosan fröcsögtek, gusztustalanok voltak és úgy viselkedtek, mintha a saját családi vagy baráti körükben kocsmáztak volna. A rosszakaróink így élnek, ezt hidegvérrel nyilvánosságra hozták, ezért név szerint megismertük őket…A 10 agárdi országos táborban, mi is megismertük egymást. Bennünket boldoggá tesz, az értékrendünk. A modortalan gyűlölet, nem az EDDA TÁBOR stílusa, -tanúsítom!

A jóérzésű EDDÁS JÓARCOK viszont ismét összezártak, véleményt mondtak és megosztották azt!!! Tehát olyan lények élnek közöttünk, akik ha lehetőséget kapnak, rögtön szóval és ”tettekkel” rontanak rá elsősorban a hölgyekre, a gyengébbekre, a védtelenekre és arra is, aki évtizedek óta a kör közepén áll! Fentiek vagy lelkileg sérült gonoszok, vagy pl. azok a muszlim bevándorlók, akik Nyugat-Európában nap mint nap erőszakoskodnak gyermekekkel lányokkal és asszonyokkal is. Pl. az önmagát talán magyarnak vélő Vályi Nagy, vagy a magyarságát szégyenlő Farkas Tibor lehetőséget kaptak, hogy véleményt mondjanak a jóindulatú EDDÁS család fórumain.

A nyilvánosság lehetőségével ők is visszaéltek, ezért én is kérek minden eddás moderátort/admint, hogy a továbbiakban az ilyen provokátorokat azonnal vegyék le azokról az oldalakról, amelyekhez – még egyszer leírom-, semmi közük!

Viszont a normális hozzászólásokból és az őszinte jókívánságokból kiderült, hogy Attis nagyon számíthat a családjára és az igazi Eddásokra!!!Remélem, hogy július 9-én az Agárdi Popstrandon, ismét együtt fogunk örülni az EDDA MŰVEK és az EDDA TÁBOR értékeinek!

Derűs napot! Turbina

Edda tabor 92.jpg
(A fénykép 1992-ben készült az Agárdi Popstrandon, az EDDÁSOK 2. Országos Találkozóján.)

NKA

nka.png

FACEBOOK