Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

Zoltán Erika, Animal Cannibals, Karácsony János és a Senso Magico, Krisz Rudolf

2018.08.06. 11:44  |  Hírek  |   
  Nincs

Zoltan 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/149317785917261/

KEDVES TÁNCOS LÁBÚ HÖLGYVENDÉGEINK! TISZTELT FÉRFIAK! ZOLTÁN ERIKA, 2000. július 29-én lépett fel először, az Agárdi Popstrandon. ZOLTÁN ERIKA és ROBBY D. látványos és szuper aktív műsora, a SZÉKESFEHÉRVÁR - AGÁRD HÉTVÉGE, kiemelt programja volt! Az ezredfordulón a gyakorlatban is megvalósult a két térség együttműködése, mivel akkor Székesfehérvár lakossága, a koncerteken és a strandokon is alanyi jogon részesült, 50 % kedvezményben… ERIKA 1986-ban vált népszerű énekesnővé, a”Szerelemre születtem” című dalával. Ritkán vállal élő koncertet, de augusztus 11-én, nagyszabású koncerttel tiszteli meg, az Agárdi Popstrand KÖZÖNSÉGÉT! Az est másik élő produkciója, a SENSO MAGICO koncertje lesz. Vendég művész: KARÁCSONY JÁNOS. A legendás Kertészeti Egyetem Klubja, a 70-es évek elején LGT Klubként is működött! Felejthetetlen zenei értékekben volt részünk, az élményeink elvehetetlenek!!! James 1974-től évtizedekig, biztos zenei és emberi pont volt az LGT-ben. KARÁCSONY JÁNOSRA koncert rendezőként, így emlékszem: Szerénység, halk szavúság és fedhetetlen erkölcs. Nagy sztár, szerző, előadóművész és jó ember! Az ANNIMAL CANNIBALS és KRISZ RUDOLF műsora, várhatóan fokozni fogja az est hangulatát. Kellemes szórakozást és remek bulizást kívánok mindenkinek!

Turbina

2018.08.04. Szikora Róbert és az R-Go, Kasza Tibi

2018.08.01. 05:44  |  Hírek  |   
  Nincs

Rgo 18 640
Esemény: https://www.facebook.com/events/214129092520078/

KÉT MŰVÉSZ EMBER: SZIKORA RÓBERT ÉS PATAKY ATTILA, VALAMINT 2 ZENEKAR: AZ EDDA MŰVEK ÉS AZ R-GO VOLT, A LEGFONTOSABB ÉS LEGAKTÍVABB „MINDEN ÉVES” KAPCSOLATOM ÉS „MUNKATÁRSAM”, AZ AGÁRDI POPSTRAND „ELSŐ” 40 ÉVÉBEN. EGYÜTT KELL ŐKET MEGEMLÍTENEM MÁS, KELLEMETLEN ÜGYBEN IS: MÁR SZIMNTE CSAK ŐK NEM KAPTÁK MEG A NAGY SZERZŐK, ELŐADÓK ÉS ZENEKAROK KÖZÜL, A KOSSUTH DÍJAT… EMLÉKEZETES DÁTUM, 1983. MÁRCIUS 26. MINTHA „TEGNAP” LETT VOLNA AZ R-GO BEMUTATKOZÓ KONCERTJE, A LEGENDÁS KERTÉSZETI EGYETEM KLUBJÁBAN.35 ÉVE VOLT! ROBI AZÓTA IS, A SZÍNPAD VAD MEGSZÁLLOTTJA.Ő ADJA KI A LEGTÖBBET MAGÁBÓL: ÉNEKEL, DOBOL, TÁNCOL, KONFERÁL ÉS KÖZBEN FELSZÁNTJA A SZÍNPADOT. Szerencsés ember vagyok, mivel a magyar popszakma legrangosabb művészei kedvelnek és elismerik a több mint 4 évtizedes rendezői munkásságomat. És NAGYON szerencsés vagyok, mivel elnyertem és érzem, az Agárdi Popstrand szuper közönségének a szeretetét, amely a látogatottságban, a hangos tetszésnyilvánításokban, a sok ezer „tetszikelésben” és a rekord számú megosztásban is megnyilvánul. A hűséges 4 generációs Popstrand közönség, befogadta és kedveli az alapelvünket: Nagyszerű koncert élményben, csak ideális körülmények között és ember léptékű koncerteken részesülhetsz! Ahol a közönség lát mindent és nem „hangyaként”, valamint nem „távcsővel” nézi a koncertet…

Turbina

2018.08.03. Irigy Hónaljmirigy, Keresztes Ildikó

2018.08.01. 05:40  |  Hírek  |   
  Nincs

Mirigy 18 640


Esemény: https://www.facebook.com/events/274755779731973/

Kedves Popstrand KÖZÖNSÉG! AUGUSZTUS 3-ÁN -PÉNTEKEN-, NAGYON NAGY HŐSÉG LESZ, AZ IRIGY HÓNALJMIRIGY NAGYSZABÁSÚ ÉLŐ KONCERTJÉN!!!! MINDENKI HOZZA MAGÁVAL A BIKINIJÉT, A JÉGSAPKÁJÁT, A JEGES BOROGATÁSÁT, VALAMINT A RÖHÖGŐGŐRCS ELLENI „GYÓGYSZERÉT”! A Mirigyesek, majd hideg védőitalokkal „lesznek kénytelenek” védekezni a hő támadás ellen…KERESZTES ILDIKÓNAK a - kiváló minőségű hangosítás „segítségével”- már „csak” el kell énekelnie a slágereit és máris mindenki „jól fog járni” és JÓL ÉRZI MAJD MAGÁT! ( 2017. aug. 19-ről…: 40 éven keresztül, TÉLEN és NYÁRON is rám hárult az önként vállalt felelősség, kb. 8 millió gyermek és felnőtt kellemes szórakozásáért, kikapcsolódásáért, és a biztonságáért is…Még nem volt a Popstrandon baleset! Az agárdi Irigy Hónaljmirigy koncertekre mindig nagy számban érkező családok, 2017.aug. 19-én, nem érezték volna jól magukat, a hideg őszies szélben és a több alkalommal eleredő esőben. A felelős gondolkodásom miatt, felmerült bennem: mi lesz a családokkal a gyermekekkel, ha a koncert közben 21 órakor, vagy 22 órakor, kitör a vihar és leszakad az ég! A tájékozott emberek tudták, hogy nem nyári zápor várható és megérkezik a szeles/ zivataros front. A legszuperebb Irigy Hónaljmirigy rajongókat, a ZENEKAR TAGJAIVAL EGYÜTT tiszteltük meg a felelős döntéssel: „a vis maior helyzet miatt, elmarad a koncert”. A 15 órától folyamatosan kellemetlenkedő őszies viharos szél és a több alkalommal eleredő eső, majd az este „leszakadó ég”, tönkre tette volna a zenekar művészetének az élvezetét! Tehát félbeszakadt volna a koncert és a családok hazafelé menekülve, védtelenek lettek volna az ítéletidőben... Velencén áramszünetek voltak, a vihar miatt…)

Turbina

NKA

nka.png

FACEBOOK