Jegyelővétel

JEGYELŐVÉTEL A KONCERT ELŐTTI NAPIG 200 FT KEDVEZMÉNNYEL!!!

JAVASOLJUK, HOGY MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON ARRÓL, HOGY A JEGYIRODÁK MELY ÁRUSÍTÓ HELYEIN NEM SZÁMÍTANAK FEL KEZELÉSI KÖLTSÉGET!!!

Eventim
 
Jegyhu
 
Ticketportal

Partnereink


Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 

IDŐJÁRÁS

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2016.

2016.01.04. 14:42  |  Jégpálya  |   
  Nincs
 
Apsj logo.jpg

Tájékoztatunk BENNETEKET, -  az AKTÍV és EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT FOLYTATÓ, az EGÉSZ ÉVBEN ÉRDEKLŐDŐ, valamint az INFORMÁCIÓKAT RENDSZERESEN MEGOSZTÓ, HŰSÉGES KÖZÖNSÉGÜNKET - hogy jelenleg nem üzemel az Agárdi Popstrand Jégpálya!

Apsj.png

Január 30-án, 8:00 órakor, 2 C fok volt a hőmérséklet Agárdon. Megszünt az összefüggő jég  a tavon. Jelenleg borult idő és szélcsend van.

Január 29-én, 8:00 órakor, 1.5 C fok volt a hőmérséklet Agárdon. A jég vastagsága 7-cm, amelyen áll víz. Jelenleg borult idő és szélcsend van.

A természetes tavakon, a biztonságos korcsolyázáshoz minimum 10-12 cm jégvastagság szükséges, ezért ÉLETVESZÉLYES ÉS TILOS RÁMENNI A JÉGRE!

A korábbi évekhez hasonlóan, léceket és deszkákat helyeztem el a jéglejáró stégünk mellett. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön a baj.....

Örülünk, hogy télen is rendszeresen figyelemmel kíséritek az agárdi történéseket!
 Akkor nyit ki ismét MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB JÉGPÁLYÁJA, amikor biztonságos a jég. BIZTONSÁGOS JÉG ESETÉN 1979 óta, a megszokott jó zenékkel, melegedővel, a jéglejáró stégünknél biztonsági eszközökkel, fakutya és korcsolya kölcsönzéssel , értékmegörzővel és színvonalas büfé szolgáltatással, valamint csodálatos és tiszta természeti környezettel várunk életkortól függetlenül Mindenkit!

Továbbra is az a legfontosabb célunk, hogy  gyors és hiteles információkat kapjatok, a jég vastagságáról és az állagáról. A téli Popstrandon immár hagyományosan akkor szól a rockzene, amikor biztonságos a jég vastagsága. Mindig szolgáltatunk - önként vállalt közszolgálati feladatként - akkor is információkat, amikor életveszélyes rámenni  a jégre!!!


Köszönjük a figyelmedet:

Turbók János és a Popstrand Csapata

AGÁRDI POPSTRAND JÉGPÁLYA 2015

2015.01.01. 12:07  |  Jégpálya  |   
  Nincs
Mindenkinek boldogságban, egészségben és felejthetetlen Popstrand élményekben gazdag új évet kívánunk!

A mai naptól kezdve - a korábbi évekhez hasonlóan -,minden nap HITELES jelentést adunk  a honlapunkon és a facebookon is -, az Agárdi Popstrand Jégpálya jegének a vastagságáról.
2015.01.01. 13:00 A HŐMÉRSÉKLET -2 °C . A JÉG VASTAGSÁGA 5-8 CM , EZÉRT RÁLÉPNI ÉLETVESZÉLYES!!!
Ez a tájékoztatás, egy 36 éve tartó  önkéntes felelősségvállalás.

Sajnos az időkép szerint az időjárás éppen olyan mértékben fog enyhülni, hogy a hétvégén NEM LESZ BIZTONSÁGOS a jég!!! Reméljük, hogy 2015-ben még lesz lehetőségünk csúszkálni, sétálni, korizni, fakutyázni és forralt borozni, a Velencei-tó és Magyarország legnagyobb jégpályáján Agárdon, ahol mindig a legjobb zenék szólnak, életkortól függetlenül Mindenkinek!!!

Turbók János és a Popstrand csapata 

Agárdi Popstrand Jégpálya

2014.01.27. 10:34  |  Jégpálya  |   
  Nincs
Kedves érdeklődő Vendégeink!

Január 27-én Agárdon, befagyott a Velencei-tó vize. Jelenleg a jég vékony, ezért életveszélyes és nem alkalmas korcsolyázásra!
Örültem az érdeklődéseteknek és kérem, hogy tartsátok meg ezt a jó szokásotokat egész évben.

Üdvözlettel:
                        Turbók János

NKA

nka.png

FACEBOOK