Az Agárdi Popstrand programjai 2016. - Agárdi Popstrand
 
Partnereink

Fmedia.png
 
intersport5.png
 
Fmh.jpg
 
Szuperinfo.jpg

praktiker.png

 
A G Á R D I - P O P S T R A N D - J É G P Á L Y A - I N F O R M Á C I Ó

Apsj.jpg
 
2017. február 19-én 8 órakor, 0 C fok a hőmérséklet Agárdon. Az Agárdi Popstrand Jégpálya jegének a vastagsága, 12 cm. Jelenleg borús az idő, leereszkedett a köd és szélcsend van.

A Velencei tavon a korcsolyázás életveszélyes, mivel: 1. A korábban jelzett - 4,-6 C fokos hőmérsékletek helyett, az utóbbi napokban csak -3 C fokos hajnali hőmérsékletek voltak Agárdon.   2. A jég a vízparton, sok helyen felemelkedett/feltorlódott a kövekre. Jól látható, hogy a jég alatt a víz nem fagyott meg, biztonságos vastagságú  jéggé. 3. A Velencei-tó, Agárdi Popstrand Jégpályán kívüli távolabbi területein,nem fagytak biztonságos vastagságúra a rianások és nádasok környéki jégfelületek. 2017-ben ezeken a területeken, a felelőtlen kíváncsiskodók szokatlanul nagy számban szakadtak be vízbe és Turbók Jánost tették felelőssé, hogy nem kerítette be a jégpályáját....

Már nem nyit ki 2017-ben, az Agárdi Popstrand Jégpálya!

A korábbi évekhez hasonlóan, mindig léceket és deszkákat helyezünk el, a jéglejáró stégünkön. Soha nem lehet tudni, hogy mikor jön a felelőtlenséggel a baj...!

Januárban minden hétvégén, tízezrek fogadták el a meghívásunkat és csodálatos jelzőkkel köszönték meg, az önként vállalt és felelős gondolkodással végzett tevékenységünket.
KÜLÖN KÖSZÖNJÜK A MEGOSZTÁSOKAT ÉS A FÉNYKÉPES MEGJELENÉSEKET!(AZ AKTÍVABB VENDÉGEINKNEK KÖSZÖNHETŐ, HOGY - BÁR 1979 ÓTA "CSINÁLJUK"-, SOKAN ELŐSZÖR ÉLVEZTÉK A TÉL ÖRÖMEIT AGÁRDON!

Január 7. 8.15. 21. 22. 23. 28. és 29-i napokon, fűtött wc, melegedő, biztonsági eszközök, valamint fakutya és korcsolya kölcsönző várta a közel 100.000 megjelent vendégünket, a „természet jégpályáján”! A belépés, ismét díjtalan volt! A parkolókat, még soha nem üzemeltette a Popstrand Rendezvény Központ! Sem télen, sem nyáron!

Az Agárdi Popstrand, 40 éve kedvenc élmény helyszíne, a fiatalos gondolkodású és életvitelű embereknek! A POPSTRANDON az életkor nem számít…TÉLEN ÉS NYÁRON IS SZERETETTEL VÁRJUK, A SZÍNVONALAS PROGRAMOKAT, AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT, valamint a SZÉP TERMÉSZETI KÖRNYEZETET KEDVELŐ CSALÁDOKAT és BARÁTI TÁRSASÁGOKAT!

Kedves Vendégeink! Egy szimpatikus hölgy, az alábbiakat mondta  a Popstrand Jégpálya hangulatáról  és a tiszta környezetéről:  "SKANDINÁVIÁT VARÁZSOLTATOK AGÁRDRA"!

Köszönöm, hogy megtaláltátok a szemét gyűjtőket és főleg azt, hogy NEM DOHÁNYOZTATOK a jégpályán! Köszönöm, hogy nem láttam eldobott csikket!

MINDIG MEGDÖBBENVE NÉZTEM, HOGY FELELŐTLEN APUKÁK, A GYERMEKEIKKEL KÍVÁNCSISKODTAK A RIANÁSOKON!!!!
 
A természetes tavakon, a biztonságos korcsolyázáshoz minimum 10-12 cm jégvastagság szükséges!
 

Az Agárdi Popstrand hűséges és igényes Közönségének és Mindenkinek, sok velencei-tavi örömöt, kellemes agárdi szórakozást és egészséges életmódot kívánunk 2017-ben!

Turbina és a Popstrand Csapata


Agárdi Popstrand Jégpálya 1991. videórészlet:

- 1991. január, napfényes téli életkép,
   Magyarország legnagyobb jégpályáján.

- A Republic együttes legelső fellépése.
- Szikora Róbert és az I. Emelet együttes (korábbi időpontban óriáskígyóban korcsolyáztak, vetélkedtek és dedikáltak a jégen).
- Ahol és amikor az életkor nem számít…

2017. PROGRAMELŐZETES

A 40 éves Agárdi Popsrtand ünnepi rendezvénysorozatának, a programelőzetese

Popstrand 2017. Programelozetes.png

A 2017-ben 40 éves Agárdi Popstrand, 6. színpadának a bontása 1996-ban...


A Popstrand csoda... Röviden, a működési feltételek nélküli, küzdelmes történésekről.

1977-ben agárdiak kerestek meg, a Kertészeti Egyetem – legendás, óriás - Klubjában. Kérték, hogy „csináljak” valamit, mivel nincs semmilyen program, a kiemelt üdülőközpontban…

Kitaláltam és 90 %-ban saját erőből felépítettem - Agárdi Popstrand néven - a Velencei-tó, azóta is egyetlen, folyamatosan működő szabadtéri színpadát és téli sport központját. Nem volt vizem, kalapácsom, székem, telefonom, természeti környezetem, de még egy magnóm sem…, viszont a rendelkezésemre állt, egy lepukkadt kubikus műhely, valamint 1db nyárfa...(Ez az "örökölt" fa, 1999. június 22-én kidőlt a viharban.)

Azóta a normális és igényes közönségünk ragaszkodásának és hűségének, valamint egy minimális állami támogatásnak is köszönhetően, már van téli vizem, nyilvános wc, öltöző, melegedő, gyönyörű természeti környezet és van székem és kalapácsom is… 1977-től, elérhető áron tettük lehetővé egy szép vízparti gyepszőnyeges környezetben, az igényes szórakozást, kikapcsolódást, az egészséges életmódot, valamint a családok kellemes együttlétét.

Olyan programokat szerveztünk, amelyek ténylegesen felkeltették a 3 generációs - az életkor nálunk soha nem számít! – és rendkívül igényes közönségünk érdeklődését.

Viszont sajnálatos örökség és állapot a Velencei-tó Üdülőközpontban, hogy az egyetlen – több évtizedes elismert múlttal rendelkező és folyamatosan működő – rendezvényközpontnak, egy kényszervállalkozó életműveként, 90 %-ban saját erőből és kb. 15 millió Ft Széchenyi Terv segítségével kellett felépülnie, szinte a semmiből.

Az összes rezsi és egyéb üzemeltetési költséget, évről évre a jegybevételből és saját forrásból kell kigazdálkodnunk. Gárdony Önkormányzata biztosítja a rendezvény területet. Balog Zoltán miniszter úr tízmillió Ft-os rendkívüli támogatása lehetővé tette, hogy csőd helyett, megünnepelhetjük a 40. születésnapunkat!! Köszönjük!!!

Minden évben hátrányban voltunk és vagyunk azokkal a rendezőszervekkel és szabadtéri színpadokkal szemben, amelyek:

- Évtizedekkel ezelőtt több százmillió forint állami vagy önkormányzati beruházással épültek fel, majd felújították azokat. /Pl. Siófok 200, Tata 500, Eger 380, Margitszigeti 720 és Debrecen szabadtéri színpada 300 millió Ft támogatásban részesült, néhány évvel ezelőtt./

- Önkormányzati vagy alapítványi forrásból, minden évben több tízmillió forint általános működési és rezsiköltség támogatással rendelkeznek, valamint pályázati támogatásokat is nyernek.

Februárban további döbbenetes videó írott dokumentumokkal fogom folytatni, az Agárdi Popstrand történetét, a Popstrand csodát!

Turbina
Az Agárdi Popstrand programjai 2016.
Admin, 2016.08.11. 23:24


Elővételben csak a teljesárú jegyeket lehet megvásárolni 200Ft kedvezménnyel a koncert előtti napig a JEGY.HU és a TICKETPORTAL jegyirodáiban, valamint Agárdon, a Park Strand Kempingben. Korlátozott számban, Early Bird jegyek 400Ft kedvezménnyel!!! Javasoljuk, hogy mindenki tájékozódjon arról, hogy a két jegyiroda mely irodáiban nem számítanak fel kezelési költséget!!!

Korlátozott számban ülőjegy vásárolható, amelynek ára +1000Ft, minden koncertünkre. A tribünök a színpaddal szemben, körülbelül 40m távolságra helyezkednek el.

A koncert napján 18 órakor nyit az Agárdi Popstrand pénztára. Csak a helyszínen, a koncert napján lehet kedvezményes jegyet vásárolni, valamint SZÉP kártyával(szabadidő) fizetni.

SÚLYOSAN FOGYATÉKOS ÉS KEREKESSZÉKES VENDÉGEINKNEK +1 FŐVEL, a Popstrand összes koncertjére, a belépés díjtalan.

Gyerekjegy: 6 éves korig ingyenes, 6-12-ig félárú.

LÁNY ÉS LEGÉNYBÚCSÚ, VALAMINT NÉVNAPI ÉS SZÜLETÉSNAPI BULIKRA, VIP ASZTALOK FOGLALHATÓK A KONCERTEKEN, A BÜFÉNÉL A RÓZSALUGASBAN, 15-20 FŐ RÉSZÉRE!

Minden kedvezmény érvényesítéséhez igazoló okirat szükséges, amelyet fel kell mutatni a jegy megvásárlásakor és a beengedésnél egyaránt!!!

2016.

Júl.:
2.
szo 
MOBILMÁNIA-VIKIDÁL GYULA,
REPUBLIC

Jegy: 3200Ft

Kapunyitás: 18:30
www.mobilmania.rockband.hu
www.republic.hu 
 9.
szo
EDDA MŰVEK,
PATAKY MŰVEK


Jegy: 4200Ft 

Kapunyitás: 18:30
www.edda.hu
www.patakymuvek.rockerek.hu

 
 22.
IRIGY HÓNALJMIRIGY,
B-52

Jegy: 3600Ft
Jegy.hu Ticketportal

Kapunyitás: 18:30
www.mirigy.hu
www.b-52.hu
 
 23.
szo
OMEGA,
SKORPIÓ


Jegy: 5000Ft 

Kapunyitás: 18:30
www.omega.hu
www.skorpio-zenekar.atw.hu
 
 30.
szo
NEOTON,
KASZA TIBI

Jegy:
 3800Ft 
Jegy.hu Ticketportal

Kapunyitás: 18:30
www.csepregieva.eu
www.kaszatibor.hu
 
 Aug.:6.
szo
BERECZKI ZOLTÁN,
Radics Gigi,
MDC

Jegy: 3000Ft 
Jegy.hu Ticketportal

Kapunyitás: 18:30
www.gigiprodukcio.hu
www.mdcmusic.hu 
 
 13.
szo
DEMJÉN FERENC,
PIRAMIS,
VASTAG CSABA

Jegy: 4000Ft 
Jegy.hu Ticketportal

Kapunyitás: 18:30
www.demjenferenc.hu
www.vastagcsaba.hu
 19.
MAGNA CUM LAUDE
,
KIRÁLY VIKTOR,
SENSO MAGICO
Vendég:
Karácsony János


Jegy: 3200Ft 

Kapunyitás: 18:30
www.magnacumlaude.hu
www.kiralyviktor.hu
www.sensomagico.hu
 
Szept.3.
szo
R-GO,
Rácz Gergő,
MDC

Jegy: 3400Ft
Jegy.hu Ticketportal

Kapunyitás: 18:30
www.rgo.hu
www.raczgergo.hu
www.mdcmusic.hu
PROGRAMELŐZETES 2017.


NKA

nka.png

Youtube Menü